Fészek -Étel és Hotel-

Veszprém megye - Zánka  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8251 Zánka, Vérkúti út 2
Telefon: +3630 321 9429
E-mail: info@feszek.hu
Facebook
Instagram

 

http://feszek.hu/  
 

A Fészek -Étel és Hotel- Zánkán, a Káli-medence egyik legfontosabb csomópontjában, a 71-es főúttól a Balaton felé kanyarodva, mintegy 200 méterre található.

A Balatontól 60 méterre fekvő hotelből csodás panoráma, illetve a környék legjobb alapanyagai és a világ ízeinek színe-java várja a vendégeket Zánka legmodernebb konyhájában. Ízig-vérig hazai finomságok, némi nemzetközi tapasztalattal fűszerezve - kutyásoknak, bicikliseknek, húsimádóknak és vegetáriánusoknak egyaránt.

Közvetlenül a Fészek -Étel és Hotel- előtt halad el a balatoni bicikliút, így kerékpárosok számára is ideális pihenőhelyet nyújt, a vonattal vagy busszal érkezőknek 100 méteres sétát kell megtenniük az állomástól. Autóval is könnyen megközelíthető a Fészek, mely előtt nagy, ingyenes és árnyékos parkoló található. 

Kutyás vendégek - kutyabarátság:

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

BL YachtClub & Apartments

BL YachtClub & Apartments

Konyha

Konyha

Bulldog Fajtamentés

Bulldog Fajtamentés

Széna téri kutyafuttató

Széna téri kutyafuttató