Halászcsárda Tata

Komárom-Esztergom megye - Tata  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2890 Tata, Tópart utca 10.
Telefon: +3634380136
E-mail: halasz-csarda@freemail.hu
Facebook

http://www.halaszcsardatata.hu  
 

Tatát Magyarország ékszerdobozának is emlegetik, köszönhetően a festői tájnak, amelyet a turisták is gyakran látogatnak, sokszor pórázon vezetve legjobb barátjukkal.

Az Öreg-tó partján sétálva láthatjuk a Tatai Várat, valamint az Esterházy-kastélyt is. Közvetlenül a tó mentén, gyönyörű panorámával helyezkedik el éttermünk, a Halászcsárda. A családi vállalkozás lassan 34 éve ugyan abban a kézben van és megalakulása óta igyekszünk mindenki kedvére tenni, így a négylábú vendégeinkre is mindig gondolunk.

kutyabarat kutyabarát étterem

Azon túl, hogy hozzánk bárki betérhet kiskedvencével pár finom falatra, a kutyusoknak sem kell éhes szemekkel gazdájukat lesni az étkezés során, hiszen nálunk minden kutya friss vízben és lazacos jutalomfalatban részesül, természetesen sok simogatás és kedves szó kíséretében.

kutyabarat kutyabarát étterem

Kivétel nélkül, mindig örömmel fogadjuk kis- vagy nagytestű szőrmók vendégeinket a jövőben is, hiszen célunk, hogy, aki hozzánk betér, az egész családdal tudjon eltölteni pár kellemes órát.

kutyabarat kutyabarát étterem

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pompeii Latte Art Caffe

Pompeii Latte Art Caffe

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Majorka kávézó és söröző

Majorka kávézó és söröző

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Tisza-tavi Mancsos Pancsoló